Оцінка стану здоров’я студентів перших курсів технічних ВНЗ з низькими адаптаційними можливостями - Каніщева, О. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
Визначено методи дослідження контролю та самоконтролю за морфо-функціональним станом організму студентів технічних ВНЗ з низьким рівнем адаптаційного потенціалу. Розглянуто результати дослідження, проведено аналіз середніх показників соматичних та антропометричних характеристик. Сформульовано висновки та надано рекомендації з підвищення їх адаптації.