До впровадження нової навчальної дисципліни «Терміни і поняття у фізичній культурі» в навчальні плани студентів фізкультурних спеціальностей - Сергієнко, Л. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті сформульовані основні положення програми з навчальної дисципліни «Терміни і поняття у фізичній культурі».