Особливості оцінювання результатів навчальної діяльності студентів з фізичного виховання за кредитно-модульною системою - Кравчук, Т. М.; Гусляєва, О. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розкрито вимоги до оцінювання навчальних досягнень студентів з дисципліни «Фізична культура» відповідно до її мети і завдань. Визначено особливості оцінювання знань, умінь і навичок з фізичної культури студентів ВНЗ за кредитно-модульною системою навчання. Проаналізовано систему оцінювання знань, умінь і навичок з фізичного виховання студентів природничого факультету ХНПУ імені Г.С. Сковороди.