План безпеки автомобільного змагання, як знакова модель організації безпеки глядачів - Рибак, О. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
На основі дослідження знакової моделі організації безпеки змагання вперше сформульовані основні системоутворюючі взаємозв’язки між окремими заходами безпеки, як цілісної системи: часові, управлінські, територіально-міжвідомчі, інформаційні і фінансові та розроблені практичні рекомендації стосовно удосконалення організації безпеки глядачів автомобільних змагань.