Роль спортивних видовищ у заохоченні студентів до занять фізичною культурою та спортом - Ковтун, Р. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Роль спортивних видовищ у заохоченні студентів до занять фізичною культурою та спортом