Міжнародне трактування термінів «фізична реабілітація» та «фізична терапія» - Герцик, А. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті висвітлюється проблема змістового наповнення термінів «фізична реабілітація» та «фізична терапія». Розглядаються питання міжнародного трактування терміну «фізична терапія», подаються різні варіанти його визначення. Встановлено, що терміни «фізична реабілітація» та «фізична терапія» є подібними за змістом.