Педагогічні умови формування знань олімпійської тематики учнів 5—7 класів загальноосвітніх шкіл - Юхимук, В.; Вацеба, О. М.; Петришин, Юрій; Гречанюк, О. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті авторами визначено педагогічні умови олімпійської освіти учнів 5–7 класів, які сприяють ефективному засвоєнню знань олімпійської тематики, культурно-виховних олімпійських принципів та олімпійських цінностей