Творчі роботи в системі підготовки вчителя фізичної культури - Іващенко, О. В.; Худолій, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті наведений аналіз факторної структури професійної підготовленості майбутніх вчителів фізичної культури. Установлено статистично знучущий вплив виконання творчих робіт на професійну підготовленість випускників факультету фізичної культури.