Як подружитись з віджиманнями - Сосіна, В. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті викладена методика розвитку сили у школярів. У доступній формі наведені рухові завдання для засвоєння такої вправи, як згинання розгинання рук в упорі лежачи.