Розвиток тактичного мислення у баскетболісток на початковому етапі навчання - Цимбалюк, Ж. А.; Козлов, А. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Розвиток тактичного мислення у баскетболісток на початковому етапі навчання