Комплексний контроль та розвиток координаційних здібностей юних туристів - Шарий, Д. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядається проблема розвитку координаційних здібностей юних туристів. Запропонована методика ефективного розвитку координаційних здібностей та комплексний тестовий контроль їх розвитку.