Технічна підготовка старшокласників загальноосвітніх закладів на уроках фізичної культури у процесі занять армспортом - Драгнєв, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядається технічна підготовка на уроках фізичної культури у процесі занять армспортом, яка має специфічний характер та вимає від вчителя фізичної культури доброго володіння методикою навчання рухових дій. Розкривається поняття „техніка” як способ виконання рухових дій, за допомогою яких рухові завдання вирішуються з відносно великою ефективністю, а також технічна підготовка в армспорті під якою розуміється організований педагогічний процес засвоєння старшокласниками системи рухів, а саме технічних прийомів боротьби