Навчальний курс «спорт: художня гімнастика» - Бондаренко, Т. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Розроблена робоча програма навчального курсу «Спорт: художня гімнастика». Вона спрямована на керування професійною працездатністю фахівців у галузі міського господарства.