Рівень фізичного розвитку і фізичної підготовленості студентів Сумської філії ХНУВС, як фактор, що сприяє пристосуванню організму до здорового способу життя - Білоус, Т. Л. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розкривається і вирішується проблема оздоровлення студентів Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ засобами фізичного виховання. За допомогою тестування визначається рівень розвитку фізичних якостей від яких безпосередньо залежать показники результативності виконання фізичних вправ.