Аутогенне тренування як засіб відновлення школярів старших класів після фізичних навантажень - Кравчук, Т. М.; Машулова, К. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У даній статті обґрунтовано та розроблено методику застосування засобів аутогенного тренування з метою відновлення школярів старших класів після фізичних навантажень. Здійснено експериментальне дослідження ефективності використання розробленої методики