Технологія гармонізації фізичного і інтелектуального особистісного розвитку і здоров’я в системі фізичного виховання молодшого школяра (Ч. 2. Експериментальне обґрунтування) - Іваній, І. В.; Калініченко, І. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Дослідно-експериментальним шляхом обґрунтовано технологію гармонізації компонентів особистісного розвитку і здоров’я в системі фізичного виховання молодшого школяра та підтверджено продуктивність і педагогічну доцільність інноваційного підходу.