Застосування інформаційних технологій в навчально-тренувальному процесі орієнтувальників високого класу - Козіна, Ж. Л. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Інтерактивні технології завдяки комплексному впливу на свідомість є універсальним засобом індивідуалізації навчально-тренувального процесу в спортивних іграх. В дослідженні запропоновано застосування інтерактивних технологій в якості відеопосібників, в яких поєднано засоби мультіплікації та відеомонтажу з ілюстрацією виконання техніко-тактичних прийомів спортсменами високого класу та детальним відображенням окремих елементів техніко-тактичних дій у поєднанні із сюжетами для аутогенного тренування. Застосування інтерактивних технологій в процесі підготовки спортсменок в підготовчому і змагальному періодах надало позитивну дію на їх змагальну ефективність