Особливості розвитку координаційних здібностей і методів їх удосконалення у дівчаток 10—13 років, які займаються художньою гімнастикою - Білокопитова, Ж. А.; Дячук, А. М.; Кожевнікова, Л. К. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглянуто особливості розвитку координаційних здібностей і методи їх удосконалення у дівчаток 10—13 років, які займаються художньою гімнастикою на основі науково-методичної літератури та власних досліджень. Розкриваються проблеми розвитку координаційних здібностей на підставі виконання виконання різних за складністю вправ, а також використання методів у навчально-тренувальному процесі, що спрямовані на розвиток цих здібностей з метою покращення спортивного результату.