Зміст навчальної дисципліни «Гігієна фізичного виховання з методикою викладання» та особливості його реалізації за вимогами кредитно-трансферної системи підготовки фахівців - Грабик, Н. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті аналізується зміст навчальної дисципліни «Гігієна фізичного виховання з методикою викладання» та організаційні засади її викладання в умовах ЕСТS. Розкриваються види діяльності і форми контролю навчального процесу студентів. Наводиться шкала оцінювання навчальних досягнень студентів.