Організація занять з фізичного виховання в спеціальних медичних групах Харківського державного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди - Сидорко, І. В.; Тихонова, В. А.; Чесноков, Г. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2002)
Організація занять з фізичного виховання в спеціальних медичних групах Харківського державного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди