Розвиток витривалості у хлопчиків молодшого шкільного віку у процесі лижної підготовки методом сполучення навантажень різної інтенсивності - Ажиппо, О. Ю.; Дорофєєва, Т. І.; Коваленко, С. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У даній статті розглядаються питання, які пов’язані з характеристикою застосування і поєднання ефективних форм фізичних навантажень, на розвиток витривалості у школярів початкових класів у період проведення уроків з лижної підготовки