Раціональне співвідношення засобів ЗФП та СФП циклічного характеру в тренуванні лижників-гонщиків І—ІІ розрядів на ІІІ етапі підготовчого періоду річного циклу тренування - Кубрак, О. С.; Спіцин, В. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У даній статті мова йде про деякі методики підготовки та раціональне співвідношення у застосуванні засобів ЗФП та СФП циклічного характеру у тренувальному процесі лижників-гонщиків І—ІІ розрядів на ІІІ етапі підготовчого періоду