Постер (стендова доповідь) як засіб формування інформаційно-дослідницької компетентності майбутнього вчителя фізичної культури під час вивчення дисципліни «Теорія і методика фізичного виховання» - Онопрієнко, О. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті охарактеризовано методику підготовки стендової доповіді, окреслено типи стендової доповіді. Для формування інформаційно-дослідницікої компетентності майбутнього учителя фізичної культури пропонується орієнтовна тематика стендової доповіді.