Підготовка учнів середньої школи до подолання перешкод у бігу на місцевості - Коверя, В. М.; Ільницький, С. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У даній статті розглядаються методичні питання оволодіння технікою кросового бігу, яким у практиці роботи в школі приділяється недостатньо уваги. Запропонована методика дозволяє оволодіти учням технікою подолання перешкод і специфічних ділянок дистанції кросового бігу.