Визначення рівнів фізичної підготовленості студенток СумДПУ ім. А. С. Макаренка . - Міщенко, О. В.; Ситник, Р. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті досліджується динаміка стану фізичної підготовленості студенток Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка з першого по четвертий курси, проводиться аналіз розвитку рухових якостей