Розвиток вищої фізкультурної освіти та її інформаційного забезпечення у 40—50-х роках ХХ століття - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті розглядається розвиток системи вищої фізкультурної освіти як самостійної освітньої галузі та її інформаційного забезпечення.