Антиалкогольне виховання студентів засобами фізичної культури - Шеремет, І. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
Встановлено, що антиалкогольне виховання студентів засобами фізичної культури дає можливість формувати уявлення про норми і правила здорового способу життя, піклування про своє здоров’я і життя як найвищу людську цінність. Процес антиалкогольного виховання студентів засобами фізичної культури буде цілеспрямованим, систематичним і послідовним за умови наявності змісту цієї роботи як системи знань про шкідливість алкоголю на організм людини