Характеристика нормативно-правових документів, які стосуються суддівства змагань з водного поло - Пилипко, О. О.; Вишневська, С. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У даній статті надається статистична довідка про розвиток водного поло у світі та в Україні, проводиться характеристика головних документів, які мають відношення до суддівства змагань у водному поло, наводяться зразки оформлення звітної документації про проведення турнірів.