Удосконалення фізичної підготовки майбутніх учителів засобами танцювальної аеробіки - Коник, Л. В.; Спузяк, В. Б.; Ісаєва, М. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті здійснено аналіз різних видів танцювальної аеробіки, та проведено дослідження їх впливу на фізичну підготовку студенток вищого педагогічного навчального закладу