Особливості проведення навчальної практики зі спортивних дисциплін як однієї з форм професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури в другій половині ХХ ст. - Кравчук, Т. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті здійснено аналіз навчальної практики зі спортивно-педагогічних дисциплін як однієї з важливих форм професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури на факультетах фізичного виховання вищих педагогічних навчальних закладів України у другій половині ХХ ст.