Методичні рекомендації до складання інструкції з охорони праці під час проведення занять з фізичної культури та спорту - Майєр, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2001)
Методичні рекомендації до складання інструкції з охорони праці під час проведення занять з фізичної культури та спорту