Викладання дисципліни «Фізичне виховання» для студентів факультету підготовки вчителів початкових класів в умовах кредитно-трансферної системи організації навчального процесу - Степанко, А. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті подається структура навчальної дисципліни «Фізичне виховання» на факультеті підготовки вчителів початкових класів з врахуванням вимог Болонської декларації