«Фізичне виховання» в умовах кредитно-трансферної системи (з досвіду викладання курсу у ТНПУ ім. В. Гнатюка) - Огнистий, А. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У публікації розкривається досвід роботи з фізичного виховання студентів в умовах кредитно-трансферної системи організації навчального процесу