Ретроспективний аналіз спортивних результатів змагань з кросу серед жінок - Головченко, О. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті проаналізовано особливості змін основних показників функціонального стану та індивідуально-тренувального процесу за десятирічний період підготовки спортсменки Т. Головченко