Фізичне виховання та духовні інтереси студентів педагогічного університету - Андріанов, В. Є. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Розглядаючи результати дослідження можна зробити висновок, що на систему інтересів впливають фактори які формують світогляд та розвиток фізичних якостей через самовираження.