Дослідження у студентів індивідуальних мотивів і потреб до занять фізичною культурою та спортом - Кирильченко, С. М.; Аркуша, А. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті показана значущість фізичного виховання студентської молоді на сучасному етапі, представлена анкета для одержання від студентів різнобічної інформації про їхні індивідуальні інтереси, мотиви і потреби до занять фізичною культурою й спортом, а також результати дослідження цих чинників у студентів-першокурсників національного фармацевтичного університету.