Методика навчання акробатичним вправам учнів молодших класів - Мірошниченко, Д. Т. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті роглядається один із підходів до визначення ефективності підбору рухових завдань під час складання програми навчання за типом алгоритмічних розпоряджень. Робота виконана на прикладі підбору рухових завдань для навчання перекиду вперед.