Структура міжнародного туристичного руху - Мацкевич, Н. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті висвітлено закономірності процесів, що відбуваються у міжнародному туристичному русі. Авторами обґрунтовано класифікацію туризму за різними ознаками