Вищий навчальний заклад фізкультурного профілю як суб’єкт галузевих ринків - Нікітенко, О. Я. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті проаналізована система підготовки фахівців з фізичного виховання і спорту з погляду основної діяльності ВНЗу і класичної теорії маркетингу з метою визначення його ролі у виробленні продуктів для реалізації на галузевих ринках послуг і праці.