Проблема учення в системі фізкультурної освіти молоді - Шалар, О. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті окреслена проблема фізкультурного учення молоді в процесі фізичного виховання та шляхи дослідження різних аспектів фізкультурної освіти студентами проблемної групи 3—5 курсів факультету фізичного виховання та спорту