Науково-дослідна робота студентів — проблема фізичної освіти в Україні - Ротерс, Т. Т. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті дається теоретичне обґрунтування сутності науково-дослідної роботи студентів у процесі навчальних занять та у позанавчальний час у контексті фахової підготовки.