Розвиток рухових якостей та зміцнення здоров’я школярів засобами футболу - Коломоєць, Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті проаналізовані ефективні засоби фізичного виховання, які сприяють розвитку рухових якостей та зміцненню здоров’я школярів