Актуальні проблеми організації інформаційного супроводу вищої фізкультурної освіти - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті розглянуто проблеми створення інформаційного забезпечення у вищій фізкультурній освіті, а також організаційні аспекти здійснення електронного інформаційного супроводу