Використовування комп’ютерних технологій в системі педагогічного контролю у спорті - Ажиппо, О. Ю.; Дорофєєва, Т. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Використовування комп’ютерних технологій в системі педагогічного контролю у спорті. У даній статті розглядаються питання об’єктивізації й індивідуалізації процесу управління підготовкою спортсменів на основі створення автоматизованих систем педагогічного контролю у видах спорту.