Факультет фізичної культури Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди: перші кроки становлення та розвитку - Кравчук, Т. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті на основі вивчення архівних матеріалів та інших джерел досліджується історія створення та діяльності факультету фізичної культури Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди