Повнотекстові електронні наукові ресурси з фізичного виховання і спорту: стан і перспективи вдосконалення - Єрмаков, С. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Представлено аналіз діяльності наукових видань галузі фізичного виховання і спорту. Розглянуто основні критерії діяльності наукових видань та напрямки їх вдосконалення. Наведено дані про діяльність видання у мережі Інтернет і розповсюдження їх на електронних носіях. Перспективними напрямками діяльності наукових видань є орієнтація на діяльність видань країн Європейського союзу. Виділено основні критерії за якими оцінюється діяльність наукових видань.