Моделювання системи інформаційного забезпечення рекреаційно-туристських заходів - Заневська, Л. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Розглянуто проблеми моделювання системи інформаційного забезпечення рекреаційно-туристських заходів на прикладі розробки інформаційної моделі туристського походу.