Порівняльний аналіз ефективності використання автоматизованого відбору стріл у різних умовах стрільби - Куртяк, О. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Досягнення вищого результату залежить від оптимального вибору стріл. Відбір стріл здійснюється за допомогою комп’ютерної програми «Стріла», яка підбирає комбінації стріл з найменшим розсіюванням