Класифікація основних технічних прийомів боротьби в армспорті - Драгнєв, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті подається класифікація основних технічних прийомів боротьби в армспорті та їх опис. Приділяється увага кутам при виконанні того чи іншого прийому боротьби.