Нові перспективи застосування ігрових засобів у тренуванні юних борців вищих розрядів у зв’язку зі зміною в правилах змагань - Огарь, Г. О.; Ласиця, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Встановлено, що застосування 2-хвилинних ігрових завдань з 30-секундними перервами між ними дає змогу інтенсифікувати навчально-тренувальний процес борців і підвищити щільність тренування. Тренувальні заняття за такою схемою доцільно проводити у змагальний період, на навчально-тренувальних зборах при 3-разових тренувальних заняттях на день